ΑΡΗΣ: Ο Μάντζιος για την εμφάνιση του Άρη και τις μεταγραφές
Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τα συμπεράσματα του αλλά και για την ανάγκη ενίσχυσης του Άρη μετά το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.
Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Άκης Μάντζιος μετά το πρώτο φιλικό της σεζόν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (ήττα με 2-1). «Σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ καλή εικόνα, η ομάδα ξεκίνησε με πολλά νέα παιδιά. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο και δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τα παιδιά, αν και κάποιοι λόγω συνθηκών έπρεπε να παίξουν πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια, βγάλαμε ένταση και είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο απέναντί μας. Είχαμε συνέχεια προπονήσεις, μας ενδιαφέρει σαφώς το παιχνίδι, αλλά τώρα βασικός σκοπός μας είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Ζητήσαμε να έχουμε δυνατά φιλικά», είπε ο προπονητής του Άρη, που ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές.
«Θα κάνουμε ότι ειναι δυνατόν και η διοίκηση και ο πρόεδρος για να ενισχυθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη, αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, έχουμε εμπιστοσύνη την ομάδα». Για τον Ιζέτ Χαϊροβιτς σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς για να μπει, θέλουμε να μην έχουμε τραυματισμούς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
