ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τι αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστή σύμφωνα με το MEGA

Τι αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστή για τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

O 19χρονος Αλκιβιάδης μαχαιρώθηκε από από επίθεση άγνωστων ατόμων τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (1/2) στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη και λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA ο 19χρονος οπαδός είχε εκτός από τη μαχαιριά στο μηρό, βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς χτυπήθηκε με βαρβαρότητα.

Η δημοσιογράφος του MEGA είπε στον αέρα: «Από συνδυασμό τραυμάτων πέθανε, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν βαρύτατες. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε το τραύμα για να χάσει τόσο πολύ αίμα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κρατηθεί στη ζωή από τη βαρβαρότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι»

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστής έρευνας, διαπιστώθηκαν δύο τραύματα στον αριστερό κι ένα στον δεξί μηρό, τα οποία προκλήθηκαν από «νύσσον και τέμνον όργανο» και είχαν ως αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Τα παραπάνω τραύματα σε συνδυασμό με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις επέφεραν τον θάνατό του, είπε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστής του ΑΠΘ Λήδα Κοβάτση που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την ταυτοποίηση των δραστών. Από τον τόπο της δολοφονικής επίθεσης αστυνομικοί συνέλεξαν ένα μικρό «δρεπάνι» (κυρτό μαχαίρι) το οποίο απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται εάν χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες. Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής το οποίο εξετάζεται καρέ-καρέ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News