ΑΡΗΣ: Χωρίς Μπερτόγλιο και Γκάνεα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Άρης υποδέχεται αύριο την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματς και ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπερτόγλιο και Γκάνεα. 

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι στα όρια τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια και είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός του Άρη πήρε στην αποστολή και τους νεομεταγραφέντες Πάλμα και Ντουκουρέ, παρά το γεγονός ότι έχουν κάνει ελάχιστες προπονήσεις.  

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (02/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Λούμορ, Ντουκουρέ, Πάλμα, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης».

Στο πλευρό των δύο τραυματισμένων φιλάθλων η ΠΑΕ Άρης

Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης επισκέφτηκε τους δυο φιλάθλους του Άρη που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου μετά τη δολοφονική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης. 

Ο Ναζλίδης εξέφρασε τη συμπαράσταση της ΠΑΕ στις οικογένειές τους, επισημαίνοντας πως θα τους παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια και μίλησε για λίγο με ένα από τα δύο τραυματισμένα παιδιά.  

Αύριο η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του άτυχου Αλκη. Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News