ΓΛΥΦΑΔΑ–ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 10-7: Τον πρώτο λόγο η Γλυφάδα στο Κύπελλο

Με τη νίκη 10-7 στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος», επί του Πανιωνίου, η Γλυφάδα απέκτησε προβάδισμα τριών τερμάτων στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου πόλο γυναικών.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας πόλο γυναικών. Στο πρώτο ματς για την προκριματική φάση της διοργάνωσης κατέβαλλε στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» τον Πανιώνιο 10-7 και κρατάει τα τρία τέρματα σαν… μαξιλαράκι.

Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 28 Φεβρουαρίου και οι ομάδες που θα προκριθούν θα μετάσχουν στο Final 4 (22-23 Μαρτίου).

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 7-3.  Ο Πανιώνιος μείωσε στα δυο γκολ (8-6 και 9-7) και τελικά η διαφορά έκλεισε στα τρία γκολ για τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Από τρία γκολ Κούλχας, Κοντογιάννη και Μπογκατσένκο

Πρωταγωνίστριες για τη γηπεδούχο ομάδα ήταν η Ίλσε Κούλχας και η Τίνα Κοντογιάννη, που σημείωσαν από τρία γκολ.  Τόσα πέτυχε και η Μαρία Μπογκατσένκο για τον Πανιώνιο.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-1, 1-3, 2-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ,  Νίνου Παναγιώτα 1, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 3, Φουντωτού 2, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφιγ.1, Πουστινίκοβα, Κοτσάφτη, Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο 3, Λούδη 1, Βαζαίου, Πετεινάτου, Παπαναστασίου Δημ.1, Παπαναστασίου Ανθία 1, Μήτσου, Καρυπίδου, Κελαδίτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News