ΑΕΚ: Πλήρωσε τα αμυντικά λάθη

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Φέγενορντ με 3-1 στο δεύτερο φιλικό της στην Ολλανδία

Η ΑΕΚ έδωσε το δεύτερο φιλικό της στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας την Φέγενορντ στο προπονητικό της κέντρο στο Ρότερνταμ και ηττήθηκε με 3-1.

Η κούραση από τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε την εμφάνισή της και παρότι η Ένωση προηγήθηκε στο 14′ με τον Τάνκοβιτς στη συνέχεια δέχτηκε τρία γκολ μέχρι την ανάπαυλα, με κακές αντιδράσεις στην άμυνα και φθηνά λάθη των ποδοσφαιριστών της.

4-1-4-1 το δοκιμασμένο

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς διατήρησε για δεύτερο σερί παιχνίδι το 4-1-4-1, το οποίο έχει δοκιμάσει περισσότερο στις προπονήσεις τόσο στο Πήλιο όσο και στην Ολλανδία. Μπορεί το αποτέλεσμα σήμερα να μην ήταν το αναμενόμενο αλλά η ΑΕΚ για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε διάθεση να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο, κάτι που κατάφερε στα πρώτα 25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Πλήρωσε τα αμυντικά λάθη

Σε συνέχεια από την περασμένη σεζόν, η ΑΕΚ για ακόμα μια φορά πλήρωσε τις αμυντικές της αδράνειες, καθώς κενά και κακές αποφάσεις υπάρχουν και στα τρία γκολ της Φέγενορντ, με αποκορύφωμα του φθηνό λάθος του Λάτσι στο τρίτο γκολ των Ολλανδών.

4-2-3-1 στην ανάπαυλα

Με το σκορ να είναι στο 3-1 υπέρ της Φέγενορντ, ο Μιλόγεβιτς έβγαλε στο ημίχρονο τον Σάκχοφ βάζοντας στη θέση του τον Λιβάι Γκαρσία και έκανε το σύστημα 4-2-3-1 με τον Γκαρσία δεξία, τον Τάνκοβιτς αριστερά και τον Μάνταλο πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Παρόλα αυτά, η Ένωση δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις πολλές αλλαγές της Φέγενορντ και να απειλήσει τους Ολλανδούς, με το 3-1 να μένει μέχρι τέλους.

Α΄ημίχρονο: Τσιντώτας, Μπακάκης, Λάτσι (40′ Λόπες), Νεντελτσεάρου, Μιτάι, Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Τάνκοβιτς, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ.
Β’ ημίχρονο: Τσιντώτας, Μπακάκης (67′ Νταντσένκο), Λόπες, Νεντελτσεάρου, Μιτάι (67′ Ραντόνια), Σιμάνσκι (67′ Σαμπανάτζοβιτς), Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Μάνταλος (76′ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ (55′ Κοσίδης).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News