Λος Άντζελες Λέικερς: Δίνουν τον Χόρτον-Τάκερ στους Σέλτικς για τον Τζος Ρίτσαρντσον
Οι Λος Άντζελες Λέικερς φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στους Μπόστον Σέλτικς για ανταλλαγή του Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ με τον Τζος Ρίτσαρντσον.
Οι Λος Άντζελες Λέικερς φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στους Μπόστον Σέλτικς για ανταλλαγή του Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ με τον Τζος Ρίτσαρντσον.
Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ, οι «λιμνάνθρωποι» επιδιώκουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τζος Ρίτσαρντσον των Μπόστον Σέλτικς, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ αλλά και ένα μελλοντικό pick στο NBA draft.
Η υπόθεση αναμένεται να έχει οριστικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς η trade deadline του NBA είναι προγραμματισμένη για τις 10 Φεβρουαρίου στις 22.00 ώρα Ελλάδος.
Την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ο 28χρονος φόργουορντ των Σέλτικς μετράει 9.9 πόντους και 2.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 43 ματς, ενώ ο 21χρονος φόργουορντ των Λέικερς αριθμεί 9.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο όρο σε 38 συμμετοχές.
The Lakers have offered Talen Horton-Tucker and a future pick to Boston for Josh Richardson, per @BrianTRobb pic.twitter.com/kb9Auqhf9m
— NBA Central (@TheNBACentral) February 8, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
