Ακτόμπε - Κορόνα Κίελτσε: Ξύλο... και των γονέων σε διεθνές φιλικό παιχνίδι
Στο διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Ακτόμπε από το Καζακστάν και της Κορόνα Κίελτσε από την Πολωνία υπήρξε γενική σύρραξη, όταν δύο παίκτες πιάστηκαν ξαφνικά στα χέρια.
Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης δύο ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια ενώ βρίσκονταν μακριά από το σημείο που παιζόταν η μπάλα επειδή ο ένας έπεσε πάνω στον άλλον, όταν ακολουθούσαν τη φάση.
Οι υπόλοιποι παίκτες και οι πάγκοι των δύο ομάδων έτρεξαν για να προλάβουν τα χειρότερα, αλλά τελικά τα πράγματα έγιναν χειρότερα και υπήρξε γενική σύρραξη.
Δείτε το απίστευτο περιστατικό:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
