ΑΛΚΜΑΑΡ: Η πρώτη ομάδα που πληρώνει συμβόλαια σε Bitcoin
Η ολλανδική Άλκμααρ έγινε η πρώτη ομάδα που θα πληρώνει τα συμβόλαια των παικτών της σε Bitcoin.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ολλανδική ομάδα, γνωστοποίησε ότι η εταιρεία crypto broker (μεσίτες κρυπτονομισμάτων) Bitcoin Meester θα είναι η επίσημη κι αποκλειστική χορηγός της ομάδας ως το 2024.
Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα θα γίνονται με Bitcoin και πως ο σύλλογος θα ξεκινήσει τις πληρωμές των μηνιαίων απολαβών των ποδοσφαιριστών της με Bitcoin. Με αυτόν τον τρόπο η Άλκμααρ γίνεται η πρώτη επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου που θα πληρώνει με αυτόν τον τρόπο.
«H αγορά των κρυπτονομισμάτων είναι σε άνθηση με ραγδαία αύξηση χρηστών τα τελευταία χρόνια», ήταν τα λόγια του εμπορικού διευθυντή της Άλκμααρ, Μίκαελ Κόστερ, λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.
? ?? | ??????? ???????
? Official Cryptocurrency Partner#AZ @bitcoin_meester #Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/kKi4wwds1w
— AZ (@AZAlkmaar) July 1, 2021
Vandaag is duidelijk geworden dat de bekende Nederlandse cryptocurrency-broker Bitcoin Meester de exclusieve en officiële Cryptocurrency Partner van de eredivisieclub AZ geworden is.
Lees het hieronder ⬇️https://t.co/7hz6EdYLgY@bitcoin_meester @AZAlkmaar#AZ #Nederland
— CryptoBenelux (@CryptoBenelux1) July 2, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
