Τελικός για τον Άλκη: Τα μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ αρωγοί της πρότασης της Sportday στον πρωθυπουργό

Πως προέβαλαν μεγάλα ελληνικά media την επιστολή που έστειλε η Sportday στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με την πρόταση για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

«Τελικός για τον Άλκη»: Μια πρόταση της Sportday στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που από την πρώτη μέρα γέννησής της βρίσκει και άλλους αρωγούς, στο χώρο των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και όχι μόνο.

Η επιστολή της Sportday αναδημοσιεύτηκε από μεγάλα ενημερωτικά portals στο χώρο του διαδικτύου ενώ επισημάνθηκε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Live News” στο Mega.

Στο πλαίσιο του εκτεταμένου ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Άλκη Καμπανού, έγινε αναφορά στην πρωτοβουλία της Sportday με την επισήμανση ότι όλοι πρέπει να παλέψουμε για να αποκτήσουμε το δικαίωμα να πηγαίνουμε ξανά μαζί σε όλα τα γήπεδα, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουμε (δείτε την αναφορά στην επιστολή στο 5.01 του βίντεο που ακολουθεί).

Αξιομνημόνευτη ήταν και η προβολή της επιστολής στα μεγαλύτερα διαδικτυακά MME με την επιστολή της Sportday να αναδημοσιεύεται αυτούσια. 

Ιστοσελίδες όπως το protothema.gr, το iefimerida.gr, το parapolitika.gr, το radar.gr, το powergame.gr, φιλοξένησαν την επιστολή, προβάλλοντας την πρόταση του Sportday Media Group προς τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Επικρατείας, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ευχή όλων μας στον όμιλο της Sportday είναι η πρόταση «Τελικός για τον Άλκη» να γίνει ένα μικρό κίνημα στην αθλητική μας κοινότητα, έτσι ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να αποτελέσει ένα μικρό βήμα για ένα ποδόσφαιρο που θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο ντέρμπι της ζωής μας: Αυτό που έχουμε να δώσουμε όλοι μας με το τέρας της οπαδικής βίας που αφαιρεί ζωές νέων παιδιών!

Οι πρωτοβουλίες της Sportday, βέβαια, δεν θα σταματήσουν εδώ. Όλοι μας καλούμαστε να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη του Άλκη και να μην προστεθεί η στυγερή δολοφονία του σε μια σειρά εγκληματικών πράξεων που συγκίνησαν, αποτέλεσαν πεδίο προβληματισμού και μέσα σε λίγες εβδομάδες… ξεχάστηκαν! 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News