Κέβιν Ντουράντ: Πάτησε... like στην είδηση ότι ο Χάρντεν θέλει να αποχωρήσει από τους Νετς!
Κίνηση όλο νόημα από τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η trade deadline στο NBA πάτησε «like» στην είδηση πως ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ευμενώς διακείμενος προς την ανταλλαγή που θα τον απομακρύνει από τους Μπρούκλιν Νετς.
Κίνηση όλο νόημα από τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η trade deadline στο NBA (22:00 ώρα Ελλάδος) πάτησε «like» στην είδηση πως ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ευμενώς διακείμενος προς την πολυσυζητημένη ανταλλαγή που θα τον απομακρύνει από τους Μπρούκλιν Νετς.
Στην τελική ευθεία πριν από τη λήξη της trade deadline έγινε γνωστό πως ο Τζέιμς Χάρντεν έχει εκφράσει… σιωπηλά, υπό το φόβο αντιδράσεων, την πρόθεσή του να γίνει ανταλλαγή και να μετακινηθεί από τους Μπρούκλιν Νετς στους Φιλαντέλφια Σίξερς, κάτι που φυσικά ανάψε «φωτιές» σε κάθε γωνιά του διαδικτύου.
Η είδηση, που αρχικά είδε το «φως» της δημοσιότητας από το ESPN, έχει προλάβει να αναπαραχθεί… αμέτρητες φορές και σε μία από αυτές, στη σελίδα «The Score» στο Instagram, ο Κέβιν Ντουράντ πυροδότησε τη «βόμβα».
Ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης των Νετς πάτησε «μου αρέσει», ουσιαστικά θέλοντας να ασκήσει με το… δικό του τρόπο πίεση προκειμένου η ανταλλαγή που θα φέρει τους Μπεν Σίμονς, Σεθ Κάρι, Ματίζ Θάιμπουλ και Αντρέ Ντράμοντ στο Μπρούκλιν και τους Τζέιμς Χάρντεν, Πάτι Μιλς και Μπρους Μπράουν στη Φιλαντέλφια να πάρει «σάρκα και οστά».
Kevin Durant likes this IG post about Harden reportedly wanting a trade. ?? pic.twitter.com/rxpyG36i6S
— Hoop Central (@TheHoopCentral) February 10, 2022
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μπρούκλιν Νετς: Ο Χάρντεν θέλει Σίξερς, αλλά δεν έχει κάνει επίσημο αίτημα ανταλλαγής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
