Πυξ Λαξ: «Δεν έχουμε επαφή μαζί του εδώ και χρόνια» είπαν για τον Γιώργο Γιαννόπουλο και υπόθεση παιδοφιλίας
Πυξ Λαξ, Γιώργος Γιαννόπουλος
Ανακοίνωση για την εμπλοκή του ντράμερ Γιώργου Γιαννόπουλου, σε υπόθεση παιδοφιλίας, έβγαλαν οι Πυξ Λαξ, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, σημειώνοντας πως ο εν λόγω μουσικός έχει αποχωρήσει από το σχήμα της μπάντας ήδη από το 2012.
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η εκδίκαση της υπόθεσης του οποίου αναβλήθηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τις 11 Απριλίου είναι κατηγορούμενος για παιδοφιλία και συγκεκριμένα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, όταν εκείνη ήταν 6 με 8 ετών! Ο 71χρονος σήμερα μουσικός έχει ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση σε πρώτο βαθμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο ντράμερ των Πυξ Λαξ είναι ο μουσικός που καταδικάστηκε για αποπλάνηση της 8χρονης
Από την πλευρά του, το συγκρότημα των Μπάμπη Στόκα, Φίλιππου Πλιάτσικα και Μάνου Ξυδούς (ο οποίος έχει αποβιώσει 2010) αναφέρει σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook πως αφενός δεν θα μπορούσαν να γνώριζαν «κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Η εκτίμηση του Μπαρτζώκα στον Τζέιμς τον επαναφέρει στο προσκήνιο
- Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με βίντεο στη EuroLeague - Που δόθηκε έμφαση
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- Premier League: Το πρόγραμμα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο
