Αερωπός Έδεσσας- Ιωνικός 30-20: Βήμα για Ευρώπη ο Αερωπός
Για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ στη Handball Premier ανδρών ο Αερωπός επιβλήθηκε στην Έδεσσα του Ιωνικού με 30-20, πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας και «παίζει» γερά για την Ευρώπη.
Μπλέχτηκαν κι άλλο τα πράγματα στη διεκδίκηση της 4ης θέσης στα πλέι οφ της Handball Premier, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη.
Μετά τη νίκη του Διομήδη στη Δράμα, ήρθε η επικράτηση του Αερωπού στην Έδεσσα επί του Ιωνικού ΝΦ με 30-20 για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.
Με αυτή τη νίκη πέρασε η ομάδα της Μακεδονίας στην 4η θέση και φυσικά κυνηγά γερά το εισιτήριο για την Ευρώπη. Ο Διομήδης και ο Ιωνικός μένουν έναν πόντο πίσω, 4 ματς πριν το τέλος της β’ φάσης του πρωταθλήματος.
Τα πεντάλεπτα: 0-1, 3-1, 5-2, 8-4, 10-8, 12-9 (ημχ), 16-10, 20-11, 22-13, 24-15, 25-16, 30-20.
Αερωπός (Ταρινίδης): Δάιος, Τσέλιος 8, Μήγγας 4, Κράλλης, Γάτσης 2, Μπούτκαρης 2, Βέρεμτσουκ, Μυλωνάς, Μαρίνος, Πετρίτσκο, Τοκάρεφ 4, Μποκάρεφ 4, Κυριακού 1, Γιαννούσης 1, Γερμασέιβτς 4, Κρίβιτς.
Ιωνικός (Αρβανίτης): Αϊβαλιώτης 3, Αργυράκης, Παπαδόπουλος, Ζαχαρης, Μπραουδάκης, Συγγάρης, Βασιλείου 3, Χαντέλης 3, Μπούτος 1, Καραμασιώτης 3, Μαντζόπουλος 2, Χελιώτης 2, Λιόλιος 2, Χάλαρης, Μπαλάσκας, Λόλας 1.
Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος. Δίλεπτα: 5-6. Πέναλτι: 2/3 – 3/5
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Ο τελικός θα διεξαχθεί μέσα στα playoffs του πρωταθλήματος
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Χέιζ-Ντέιβις, ένας ελίτ σε όλα του!
- Παναθηναϊκός: Η ψαλίδα έχει ανοίξει και δεν μαζεύεται όλο αυτό
- Μπαρτζώκας: Η βιασύνη, ο έλεγχος συναισθημάτων και η ανάγκη για ξεκούραση
- Μάριος Ηλιόπουλος: Οταν πανηγύριζε με την κούπα του Ολυμπιακού!
