Κένιον Μάρτιν: «Ο Γιάννης είναι ο νέος ΛεΜπρόν»

Κένιον Μάρτιν: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο νέος ΛεΜπρόν Τζέιμς»

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Κένιον Μάρτιν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Basketball News».

Ο 44χρονος βετεράνος μπασκετμπολίστας με τη 15ετή διαδρομή στο NBA υποστήριξε πως ο «Greek Freak» θα μπορούσε να κατακτάει το βραβείο του MVP κάθε χρόνο, ενώ σημείωσε πως έαν κάποιος μπορέσει να «διαδεχθεί» τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αυτός θα είναι ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

«Μπορεί να είναι υποψήφιος για MVP κάθε σεζόν. Και ο μόνος λόγος που δεν του δίνεις το βραβείο, είναι επειδή κάποιος άλλος ξεπερνά τον εαυτό του εκείνη τη σεζόν» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια επισήμανε πως ο Αντετοκούνμπο έχει ακόμα δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει στο επίπεδο του ΛεΜπρόν, συμπληρώνοντας όμως πως θα μπορούσε να είναι αυτός που θα τον «διαδεχθεί» όταν ο «βασιλιάς» αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ.

Περαιτέρω, ο Μάρτιν εξέφρασε την πεποίθηση του πως οι Μπακς είναι το φαβορί και φέτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Αισθάνομαι ότι το Μιλγουόκι εξακολουθεί να είναι το φαβορί για να βγει στην Ανατολή, αλλά το Μπρούκλιν έχει τη δυνατότητα, αν πολλά πράγματα γίνουν πολύ γρήγορα. Όμως νομίζω ότι θα χρειαστούν χρόνο.

Αν ήταν να διαλέξω κάποια ομάδα ως φαβορί αυτή τη στιγμή, θα έλεγα το Μιλγουόκι. Έχουν αποδείξει τι μπορούν να κάνουν και βελτιώθηκαν από τότε που το κατέκτησαν.

Ο Γιάννης είναι μια καλύτερη εκδοχή του Γιάννη που είδαμε πέρυσι, όταν κυριάρχησε σε όλα τα πλέι οφ και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα. Και μόλις πήραν τον Σερζ Ιμπάκα» συμπλήρωσε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News