Χρήστος Σερέλης: «Δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στον ρυθμό που θέλουμε»
Χρήστος Σερέλης: Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά από την ήττα του Λαυρίου από τον Ολυμπιακό (101-58) και επισήμανε ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη να παίξει στον ρυθμό που θέλει ο ίδιος.
Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά από την ήττα του Λαυρίου από τον Ολυμπιακό (101-58) και επισήμανε ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη να παίξει στον ρυθμό που θέλει ο ίδιος.
Συγκεκριμένα ο Χρήστος Σερέλης είπε:
«Η διαφορά στο αποτέλεσμα είναι μεγάλη, όπως και η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό. Έγινε καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στον ρυθμό που θέλουμε. Πρέπει να μας βοηθήσει η διακοπή για το τελικό κομμάτι του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να κάνουμε συνέχεια αλλαγές. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε στη συνέχεια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
