Μπενφίκα: Πρώτος στόχος για τον πάγκο της ο Άμπελ Φερέιρα

Μπενφίκα: Πρώτος στόχος για τον πάγκο της Μπενφίκα είναι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Άμπελ Φερέιρα, με τους «αετούς» να πιστεύουν ότι μπορούν να τον πείσουν για τον επαναπατρισμό του!

Τον επαναπατρισμό του Άμπελ Φερέιρα βλέπουν ως πιθανό γεγονός οι Πορτογάλοι, με την Μπενφίκα να τον έχει θέσει ως στόχο ανάληψης της τεχνικής της ηγεσίας.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, με την οποία κατέκτησε δύο συνεχόμενες φορές το Copa Libertadores, έχει συμβόλαιο ως το τέλος του 2022 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο με τους Βραζιλιάνους.

Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Πορτογαλία. Οι «αετοί» παραμένουν με υπηρεασιακό προπονητή τον Νέλσον Βερίσιμο από τον Δεκέμβριο, όταν και απολύθηκε από τον σύλλογο ο Ζεσούς, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο πως σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του Άμπελ Φερέιρα θα παίξει η οικογένειά του.

 

Ο ίδιος θέλει να βρεθεί στην Πορτογαλία ξανά για να είναι κοντά στις δύο του κόρες, κάτι που αποτελεί σημαντικό διαπραγματευτικό χαρτί για την Μπενφίκα.

Μολαταύτα η Μπενφίκα έχει να λύσει και άλλου είδους προβλήματα, αφού κινδυνεύει σύμφωνα με το CNN με υποβιβασμό, αν αποδειχθεί ευσταθής η κατηγορία για δωροδοκία διαιτητή!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News