Σεμπαστιάν Παλάσιος: «Ο Γκατσίνοβιτς με βοηθάει πολύ γιατί δίνει ελευθερία στις κινήσεις μου»
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την άνετη επικράτηση της ομάδας του με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την άνετη επικράτηση της ομάδας του με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη για τον έξ’ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Αργεντινός εξτρέμ σχολίασε το αποψινό παιχνίδι, την επίδραση του νέου συμπαίκτη του, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο παιχνίδι του, αλλά και το καλό διάστημα που διανύει.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος:
Για το αποψινό παιχνίδι:
«Πιστεύω ότι τα πέναλτι ήρθαν γρήγορα και αυτό μας βοήθησε αλλά στη συνέχεια είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ. Όμως αυτό δείχνει και τη δουλειά που κάνουμε στη διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά δεν πρέπει να τις χάνουμε».
Για το πόσο τον βοηθάει ο Γκατσίνοβιτς:
«Ο Μιγιάτ είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής με βοηθάει πολύ βρίσκεται δίπλα μου, μου δίνει ελευθερία στις κινήσεις μου, και με βοηθάει ως εξτρέμ».
Για το αν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του:
«Πράγματι είναι μια καλή στιγμή στην καριέρα μου, αυτό μου συνέβη και όταν έπαιζα σε άλλους συλλόγους στην πατρίδα μου. Αυτό επιδίωκα να παίξω και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ξεπεσμός: Ο υπάλληλος του Λιόλιου, Δήμος Ντικούδης... παρεξηγήθηκε με το ξέσπασμα Παπαθεοδώρου
- Τάσος Μπακασέτας: Γιατί έχει βρεθεί στο στόχαστρο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού
- ΕΟΚ Παρασκήνιο: Μπορεί μια ομάδα να εκτελέσει 77 βολές στο 80 λεπτά αγώνα; Ναι, ο Προμηθέας...
- Παναθηναϊκός: Η πιο ντροπιαστική ήττα της ιστορίας του και το ηλεκτροσόκ που χρειάζεται άμεσα!
- Πλέι οφ: Διπλό του Πανιώνιου στην Καλαμάτα
