Κύπελλο Τουρκίας Μπάσκετ: Συμπλοκές οπαδών Φενέρ και Γαλατά πριν από τον ημιτελικό
Εκτεταμένα «επεισόδια» ανάμεσα σε οπαδούς έλαβαν χώρα στην πλατεία της Προύσα πριν από τον ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Τουρκίας ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ.
Συγκεκριμένα, οργανωμένοι οπαδοί των «κίτρινων καναρινιών» επιτέθηκαν στους αντίστοιχους της «τσίμπομ», με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα, οι οποίες άφησαν πίσω τους τραυματίες και αρκετές υλικές ζημιές σε παρακείμενα καταστήματα.
Η κατάσταση εκτονώθηκε τελικά με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, με την ατμόσφαιρα να συνεχίζει να μυρίζει… μπαρούτι και μετά την έναρξη του ημιτελικού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ: Τι σημαίνει οικονομικά η δεύτερη και η τρίτη θέση στα πλέι οφ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία στη μάχη για τη 2η θέση και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0: Πήρε επιτέλους αυτό που του άξιζε και το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση!
- ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1: Ο Μύθου τον κράτησε ζωντανό για την δεύτερη θέση
- Μπαρτζώκας: «Πίεση θα έχουν όλες οι ομάδες στο Final 4»
