Κύπελλο Τουρκίας Μπάσκετ: Συμπλοκές οπαδών Φενέρ και Γαλατά πριν από τον ημιτελικό
Εκτεταμένα «επεισόδια» ανάμεσα σε οπαδούς έλαβαν χώρα στην πλατεία της Προύσα πριν από τον ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Τουρκίας ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ.
Συγκεκριμένα, οργανωμένοι οπαδοί των «κίτρινων καναρινιών» επιτέθηκαν στους αντίστοιχους της «τσίμπομ», με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα, οι οποίες άφησαν πίσω τους τραυματίες και αρκετές υλικές ζημιές σε παρακείμενα καταστήματα.
Η κατάσταση εκτονώθηκε τελικά με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, με την ατμόσφαιρα να συνεχίζει να μυρίζει… μπαρούτι και μετά την έναρξη του ημιτελικού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
