Ραζβάν Λουτσέσκου: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε απέναντι στον Άρη»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στα σημεία «κλειδιά» που θα κρίνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στα σημεία «κλειδιά» που θα κρίνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA με φόντο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, με γηπεδούχους τους «κιτρινόμαυρους» και στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ένα καλό σύνολο παικτών με ποιότητα, φρεσκάδα. Περιμένουν αυτό το παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Αυτό όμως δίνει το αίσθημα της πρόκλησης στους ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε μια καλή περίοδο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε». Ακολούθως τόνισε:

Για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, αλλά και το αν σημαίνει κάτι η αλλαγή προπονητή στον Άρη:

«Τι θα έπρεπε να απαντήσω σε αυτό; Το ότι άλλαξε ο Άρης προπονητή πρέπει να απασχολεί εκείνους. Εμείς έχουμε τη δική μας φιλοσοφία. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως ακριβώς πρέπει και θέλουμε είτε έχουμε τη μπάλα είτε όχι. Ο Άρης είναι πιο αποτελεσματικός όταν την κερδίζει και βγαίνει στην κόντρα επίθεση, επίσης είναι μια ομάδα που της αρέσει να κυριαρχεί, αλλά όταν το κάνει αυτό δυσκολεύεται στο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Εμείς θα πρέπει να κυριαρχήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και να προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως το σχεδιάζουμε».

Για το αν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα:

«Δε θα είναι όλοι οι παίκτες στην αποστολή. Μόνο 20 μπορούμε να έχουμε. Άρα ένας ή δύο θα μείνουν έξω, αλλά δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News