Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ απέρριψε «λευκή» επιταγή για την παραμονή του

Ο γαλλικός σύλλογος επιμένει στην ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει στο μυαλό του μόνο τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League. 

Όπως αναφέρει η Marca, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά της να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο. Την περασμένη εβδομάδα υπήρξε τουλάχιστον μία συνάντηση για να συζητηθεί το θέμα και ο Γάλλος επιθετικός απέρριψε την τελευταία πρόταση που έλαβε: «λευκή» επιταγή, που ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια μεικτά τον Αύγουστο και την υπόσχεση για ένα εγγυημένο αθλητικό project. 

Ο Εμπαπέ τρέφει τεράστια αγάπη και σεβασμό για την Παρί. Ένας από τους λόγους που ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό του να φορέσει λευκά το 2021 ήταν να αφήσει ένα γενναιόδωρο ποσό στα ταμεία της γαλλικής ομάδας. Προτεραιότητά του, πριν αποφασίσει για το μέλλον του, είναι η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, η κατάκτηση του πιο πολυπόθητου τροπαίου και η ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής σεζόν με την ομάδα που αγαπά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικροτεί τον επαγγελματισμό του Γάλλου φορ και είναι σίγουρη ότι θα τον αποκτήσει, χωρίς ωστόσο να του ασκεί πίεση. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News