Μιλγουόκι Μπακς: Ο Ταϊρίκ Έβανς θα διεκδικήσει την τελευταία κενή θέση στο ρόστερ

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Ταϊρίκ Έβανς θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «ελαφιών» προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ τους.

Ο Ταϊρίκ Έβανς πρόκειται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Μιλγουόκι Μπακς για το προσεχές διάστημα, προκειμένου να διεκδικήσει την τελευταία κενή θέση στο ρόστερ τους.

Οι πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς, θα δώσουν… χώρο στον Ταϊρίκ Έβανς, ο οποίος επιδιώκει την επιστροφή του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη μετά από τρία χρόνια αποχής από τα παρκέ, λόγω τιμωρίας για παραβίαση του anti-drug program.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σαμς Τσαράνια, ο 32χρονος γκαρντ θα δοκιμαστεί από τους πρωταθλητές τις επόμενες μέρες και εάν καταφέρει να τους «πείσει» πως ανήκει ακόμη στο κορυφαίο επίπεδο, θα υπογράψει μίνιμουμ συμβόλαιο ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καλύπτοντας την τελευταία κενή θέση που υπάρχει στο ρόστερ των «ελαφιών».

Στην τελευταία του χρονιά στο «μαγικό κόσμο» του NBA, το νούμερο 4 στο NBA Draft του 2009 ανήκε στο έμψυχο δυναμικό των Ιντιάνα Πέισερς, με τους οποίους αριθμούσε 10.2 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Στην καριέρα του έχει περάσει επίσης από τους Σακραμέντο Κινγκς, Νιου Ορλίνς Πέλικανς και Μέμφις Γκρίζλις, με τα συμβόλαια που είχε υπογράψει στο παρελθόν να έχουν συνολική αξία 76.231.924 εκατομμυρίων δολαρίων. Σπουδαιότερο «παράσημο» της καριέρας του λογίζεται η ανάδειξή του το 2010 σε κορυφαίο ρούκι του πρωταθλήματος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News