Super League: Οι διαιτητές στα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος - Βόλος
Την Τετάρτη 2/3 και Πέμπτη 3/3 διεξάγονται τρεις εξ αναβολής αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (2/3, 20:30), ο Ολυμπιακός τον Αστέρα Τρίπολης (2/3, 19:00) και ο Ατρόμητος το Βόλο (3/3, 19:30).
Στο «ντέρμπι» του ΟΑΚΑ θα σφυρίξει ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι, με βοηθούς τους Βαλεριάνι-Κολαρόσι και τον Σιδηρόπουλο 4ο. Στο VAR, θα βρεθούν οι Αουρελιάνο και Κωσταράς.
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Μωΰσιάδη-Θανασιά, 4ο τον Γκάμαρη και τους Τσακαλίδη-Χριστάκογλου στο VAR.
Στο Περιστέρι θα σφυρίξει ο Γιώργος Τζοβάρας, με βοηθούς τους Μαυρούδη-Βεργέτη, 4ο τον Αγγελάκη και στο VAR τους Ζαμπάλα-Φωτόπουλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# Super League
# ΑΕΚ
# ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
# Ατρόμητος
# Βόλος ΝΠΣ
# Διαιτητές
# Ολυμπιακός
# ΠΑΟΚ
# Ποδόσφαιρο
