Χιούστον Νταϊνάμο: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Έκτορ Ερέρα
Οι Χιούστον Νταϊνάμο ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έκτορ Ερέρα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως ο παίκτης θα ενσωματωθεί στην αμερικανική ομάδα αφότου ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο 31χρονος Μεξικανός μέσος έχει συμβόλαιο με τους «Ροχιμπλάνκος» μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ομάδα του Χιούστον.
Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Στο ρόστερ των Νταϊνάμο ο Ερέρα θα καταλάβει θέση Designated Player.
Δείτε την ανακοίνωση των Χιούστον Νταϊνάμο:
A move meant to be.
Houston, meet Héctor Herrera ?#HH4HTown
— Houston Dynamo FC (@HoustonDynamo) March 2, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
