Κρις Κόλμαν: «Αν θες κάτι πολύ υποφέρεις - Οι παίκτες έχουν δώσει τα πάντα»
Κρις Κόλμαν: «Αν θες κάτι πολύ υποφέρεις – Οι παίκτες έχουν δώσει τα πάντα» δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου Κρις Κόλμαν.
Για τη νίκη της ομάδας του με 2-1 απέναντι στον Βόλο, μίλησε ο Κρις Κόλμαν, ο οποίος έκανε λόγο και για κούραση.
Ο τεχνικός του Ατρομήτου στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τους παίκτες του, ενώ μίλησε και για σημαντική νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν:
«Υποφέραμε. Αν θες κάτι πολύ τότε θα υποφέρεις. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά οι παίκτες έχουν δώσει τα πάντα. Είχαμε και αναποδιές με τον Covid-19. Ήξερα πως δεν θα ήταν καλή εμφάνιση σήμερα καθώς ήταν κουρασμένοι οι παίκτες μας. Το σημαντικό ήταν η νίκη. Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και για αυτό είμαι χαρούμενος.
Σίγουρα η σωματική κούραση μας δημιουργεί προβλήματα για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Υπάρχει όμως και η πίεση της κατάστασης που μας δημιουργεί κάποια προβλήματα στο να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Σήμερα όμως τα έκαναν όλα σωστά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
