Λιλ - Κλερμόν 4-0: Με τεσσάρα συνέχισε να κυνηγάει 6αδα
Μια εύκολη νίκη αλλά και ένα σημαντικό τρίποντο κατάφερε να πάρει η Λιλ, η οποία κέρδισε με 4-0 την Κλερμόν.
Οι πρωταθλητές Γαλλίας κατάφεραν να ανοίξουν από πολύ νωρίς το σκορ, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό, ο Ρενάτο Σάντσες έδωσε τη πάσα στον Μπαμπά και εκείνος έκανε το 1-0.
Το δεύτερο γκολ άργησε να έρθει παρά τις τελικές προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, με την Λιλ θα είναι αυτή που χαμογέλασε ξανά, καθώς και πάλι με οργανωτή τον Σάντσες κατάφερε να βρει ένα ακόμη γκολ, με σκόρερ τον Νταβίντ στο 71ο λεπτό.
Το τρίποντο «κλείδωσε» ο Τσέλικ με ένα γκολ και μια ασίστ. Ο Τούρκος αμυντικός στο 84ο λεπτό έκανε το 3 μηδέν, ενώ 6 λεπτά αργότερα έδωσε ασίστ στον Ζεγκρόβα, ο οποίος έγραψε και το τελικό 4 μηδέν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θρίλερ για την μεταγραφή του, τα δίνουν όλα Χιτ, Νικς
- Κώστας Σλούκας: Συγκίνησε με το μήνυμα για τα 118 χρόνια του Παναθηναϊκού
- Στίβος: Η μεγάλη μάχη Τεντόγλου-Φουρλάνι στην Οστράβα
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Θέλει Αριάγα και Ντουάρτε
