Άλιμος: Θρίλερ με τον εντοπισμό σορού γυναίκας
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή σκάφους της μαρίνας, περισυνέλεξαν τη σορό και την μετέφεραν αρχικά, στον προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».
Ήταν ηλικίας περίπου 70 ετών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων εντοπίστηκε χθες 8/3 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του προβλήτα “Ε” της μαρίνας Αλίμου Αττικής.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Πηγή: parapolitika.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
