Premier League: Σταματούν τα μηνύματα υποστήριξης προς την Ουκρανία

Premier League: Η Premier League αποφάσισε να σταματήσει την προβολή μηνυμάτων αλληλεγγύης προς την Ουκρανία, με αποτέλεσμα οι μεταδόσεις στην Κίνα να ξεκινήσουν ξανά…

Η Premier League αποφάσισε να σταματήσει την προβολή μηνυμάτων αλληλεγγύης προς την Ουκρανία, με αποτέλεσμα οι μεταδόσεις στην Κίνα να ξεκινήσουν ξανά…

Ο κάτοχος δικαιωμάτων του αγγλικού πρωταθλήματος, η εταιρεία iQiyi, είχε κάνει γνωστό πως θα σταματήσει τις μεταδόσεις για την Premier League, ελέω των μηνυμάτων αλληλεγγύης όλων των αγγλικών ομάδων στην Ουκρανία.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε όλους τους συλλόγους να πάρουν την απόφαση να μην προβληθούν άλλα τέτοια μηνύματα αλληλεγγύης στην Ουκρανία, αρχής γενομένης από τα τέσσερα εξ αναβολής παιχνίδια της Πέμπτης.

Έτσι, οι αγώνες της Premier League θα μεταδοθούν κανονικά ξανά στην Κίνα, ύστερα από την απουσία του προγράμματος την προηγούμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται πως στην ίδια συνεδρίαση, η διοεγανώτρια αρχή αποφάσισε να σταματήσει τη μετάδοση αγώνων στη Ρωσία, ως αντίποινα στην εισβολή της στην Ουκρανία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News