Conference League: Ισοπαλία στη ματσάρα του Αϊντχόφεν - Προβάδισμα για Λέστερ και Μαρσέιγ

Conference League: Ισοπαλία στη ματσάρα του Αϊντχόφεν – Προβάδισμα για Λέστερ και Μαρσέιγ, ενώ η Μπόντο Γκλιμτ με πέναλτι στις καθυστερήσεις πήρε νίκη με 2-1 επί της Άλκμααρ.

Η Μαρσέιγ επικράτησε με 2-1 της Βασιλείας με δύο τέρματα του Μίλικ και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ η Λέστερ πήρε δύσκολη νίκη με 2-0 επί της Ρεν.

Η Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζει να τρελαίνει την Ευρώπη και με πέναλτι στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 της Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκο που αγωνίστηκαν βασικοί.

Τέλος, η Κοπεγχάγη αν και προηγήθηκε με 3-1 στην έδρα της Αϊντχόφεν, τελικά το ματς έληξε με 4-4 και όλα έμειναν ανοικτά ενόψει της ρεβάνς στη Δανία.

Μαρσέιγ – Βασιλεία 2-1

Η Μαρσέιγ καθάρισε στην έδρα της επικρατώντας με σκορ 2-1 επί της Βασιλείας. Το σκορ άνοιξε ο Αρκάντιους Μίλικ στο 19′ με εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σαμπάολι πίεσε και για δεύτερο γκολ και τελικά κατάφερε να σκοράρει ξανά με τον Πολωνό στο 68′. Η Βασιλεία όμως κατάφερε να μειώσει με τον Εσποσίτο στο 79′ και κράτησε πιθανότητες για πρόκριση.

Λέστερ – Ρεν 2-0

Η Λέστερ πήρε τη νίκη με 1-0 της Ρεν και πήρε ισχνό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Το σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς άνοιξε ο Ολμπράιτον στο 29′ με εξαιρετικό σουτ. Οι «αλεπούδες» έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Μπαρνς να ξεφεύγει, να κάνει το γύρισμα με τον παίκτη της Λέστερ να νικά τον Γκομίς για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, με την Λέστερ να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ με τον Ιεανάτσο στις καθυστερήσεις.

Mπόντο Γκλιμτ – Άλκμααρ 2-1

Η Μπόντο Γκλιμτ που φέτος έχει εκπλήξει τους πάντες στην Ευρώπη, αντιμετώπισε την Άλκμααρ και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 39′ με τον Πελεγκρίνο. Μετά από αντεπίθεση και φάση διαρκείας στα καρέ των Ολλανδών, ο Νορβηγός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκο, που αγωνίστηκαν βασικοί αντέδρασε και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αμπουκλάλ στο 73′. Tελικά η Μπόντο με πέναλτι του Σολμπάκεν στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη με 2-1.

Αϊντχόφεν – Κοπεγχάγη 4-4

Απίθανο ματς στην Ολλανδία με αρκετές εναλλαγές, με την Κοπεγχάγη να ανοίγει το σκορ με τον Γιοχάνενσον στο 6′, όμως η Αϊνχόφεν ισοφάρισε με τον Γκάκπο στο 21′. Οι Δανοί πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Μπιέλ στο 23′, ενώ στο 43′ ο Λέραγκερ έκανε το 3-1.

Η Αϊντχόφεν όμως αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσια με τον Ντόαν στο 50′ και τον Γκάκπο στο 70′. Ο Μπιέλ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε ξανά προβάδισμα στην Κοπεγχάγη στο 78′. Τελικά ο Ζάχαβι μίλησε στο 84′ και διαμόρφωσε το τελικό 4-4, με την πρόκριση να μένει ανοιχτή στη ρεβάνς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News