ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Να κάνω υπερήφανους τους Έλληνες»
Την ανάγκη και την θέλησή του να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες που αγρυπνούν για να τον δουν να αγωνίζεται στους τελικούς του NBA τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.
O Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απόφαση να παίξει στους τελικούς και να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα στο NBA, υπογραμμίζοντας πως ο μόνος στόχος για εκείνον είναι το δαχτυλίδι, χωρίς να σκέφτεται αν καταπονεί το γόνατό του.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να μην σκέφτομαι στο πόσο τοις εκατό είμαι. Είμαι στο γήπεδο, έχουμε αποφασίσει με την ομάδα να παίξω τα παιχνίδια και αυτό που σκέφτομαι όταν είμαι εκεί έξω, είναι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν σκέφτομαι αν πονάει το γόνατό ή πως νιώθω εγώ προσωπικά. Το μήνυμα που στέλνω στους Έλληνες και στους φανς που μας παρακολουθούν είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν εμένα και την ομάδα. Με όποιον τρόπο μπορούμε θα τους κάνουμε περήφανους».
Δείτε εδώ τα όσα είπε τόσο αυτός, όσο και ο προπονητής του στους Μιλγουόκι Μπακς:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
