Βόλεϊ Challenge Cup ανδρών: Ο Φραγκάκης διαιτητεύει στον 1ο τελικό
Μία ακόμα σημαντική διάκριση για την ελληνική διαιτησία στο πρόσωπο του Νίκου Φραγκάκη, ο οποίος θα είναι πρώτος διαιτητής στον πρώτο τελικό του Challenge Cup ανδρών Χάλκμπανκ-Ναρμπόν.
Η αναγνώριση του Έλληνα διαιτητή βόλεϊ στο εξωτερικό είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τούς εμπιστεύεται συνεχώς σε αγώνες διασυλλογικών Κυπέλλων.
Μία ακόμη σημαντική διάκριση για την ελληνική διαιτησία λοιπόν, έρχεται τώρα σε τελικό στο πρόσωπο του Νίκου Φραγκάκη.
Ο διεθνής Έλληνας ρέφερι ορίστηκε από την CEV ως ο πρώτος διαιτητής στον πρώτο τελικό του Challenge Cup με αντιπάλους την τουρκική Χαλκμπανκ και τη γαλλική Ναρμπόν που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης 15/3 στο Baskent Hall της Άγκυρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
