Φιορεντίνα: Ευχαριστημένη με Τορέιρα, μιλάει με Άρσεναλ για νέο deal

Σε συζητήσεις με την Άρσεναλ έχει μπει η Φιορεντίνα, με σκοπό να βρει τη… χρυσή τομή για να έρθει σε συμφωνία, με τους «κανονιέρηδες», για την απόκτηση του Λούκας Τορέιρα.

Οι Ιταλοί είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις του νεαρού Ουρουγουανού, με τον ποδοσφαιριστή να είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας. Ο Λούκας ο οποίος βρίσκεται δανεικός στη Φιορεντίνα, μετράει ήδη 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα 3 γκολ και 1 ασίστ.

Οι καλές του εμφανίσεις έχουν κάνει την ομάδα να σκέφτεται ήδη, παρότι δεν έχει τελειώσει η σεζόν, το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, αυτή τη φορά όχι όμως με δανεισμό αλλά με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, μια τέτοια προοπτική δεν φαίνεται πως αφήνει αδιάφορη και την Άρσεναλ, η οποία δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα να τα… βρει με τη Φιορεντίνα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, με τη ρήτρα μάλιστα να ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό που μένει να φανεί, είναι εάν οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα τέτοιο ποσό, ή θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις των «κανονιέρηδων».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News