Γιώργος Μαυρωτάς: Συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραολυμπιονικών
Ο γ.γ. Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς τα είπε με το προεδρείο του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών κυρίως για τον ρόλο, που μπορούν να παίξουν και οι Α.Με.Α. στην αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων.
Στις επαφές, που έχει γενικώς με τους αθλητικούς φορείς ώστε να αναπτύξει το πλάνο της πολιτείας για την αντιμετώπιση των σικέ αγώνων, ενέταξε και τους αθλητές με αναπηρίες ο Γιώργος Μαυρωτάς Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Γιάννη Κωστάκη αντίστοιχα.
Συζήτησε θέματα που αφορούν στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) και τον ρόλο που μπορεί να παίξουν από την πλευρά τους και οι Παραολυμπιονίκες σε θέματα ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων.
Από την πλευρά του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών εκφράσθηκε η διάθεση συνεργασίας, όχι μόνο για τα θέματα της ΕΠΑΘΛΑ, αλλά γενικότερα σε προγράμματα και δράσεις εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπογραφεί και μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΕΠΑΘΛΑ και του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, ενώ σχετικό υλικό θα αποσταλεί στον Σύλλογο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
