ΑΕΚ: «Η μεγαλύτερη πρόκριση, το μεγαλύτερο θαύμα!»
Σήμερα συμπληρώνονται 45 χρόνια από τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της ΑΕΚ.
Η πρόκριση επί της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1976-77 είναι κατά κοινή ομολογία η μεγαλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ.
Όσα έγιναν τη νύχτα της 16ης Μαρτίου 1977 στη Νέα Φιλαδέλφεια, γράφτηκαν με χρυσές σελίδες με χρυσά γράμματα στην ιστορία στην ποδοσφαιρική ιστορία της Ελλάδας. Αλλά και στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ιστορία είναι ελάχιστες περιπτώσεις πού ένα καθαρό σκορ με 3-0 ανατράπηκε στη ρεβάνς.
Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, με ανάρτηση στα social media, έστειλε το δικό της μήνυμα για την επέτειο των 45 χρόνων από την πρόκριση επί της ΚΠΡ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η μεγαλύτερη πρόκριση! Το μεγαλύτερο θαύμα!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Πήρε… γεύση από «ΟPAP Arena» ο Κριχόβιακ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: «Η ΑΕΚ με προσέγγισε γρήγορα και σοβαρά – Είμαι έτοιμος να παίξω»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ο ρόλος-κλειδί του Ρίκκα στην μεταγραφή Κριχόβιακ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας Παρασκήνιο: Συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στο Μπράιτον
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Πως ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Ρεμπρόφ
- Ηρακλής: Πως γύρισε η ιστορία και πάει τελικά για τη «βόμβα» με Ματσάρι
- Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε σοβαρά - Πως έγινε το ατύχημα, είναι όλοι σοκαρισμένοι (vid)
