Εκτελεστικός διευθυντής Μαρσέιγ: «Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια ελληνική ομάδα...Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την κλήρωσή της στους «8» του UEFA Conference League με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ισπανός τόνισε πως είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις μία ελληνική ομάδα και ειδικά τον ΠΑΟΚ με την καυτή ατμόσφαιρα που επικρατεί στην έδρα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Μαρσέιγ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που έβαλε δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους του. Είναι μια ομάδα που, για παράδειγμα, απέκλεισε τη Μίντιλαντ μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο».
«Ο ΠΑΟΚ παίζει δυναμικό ποδόσφαιρο το οποίο εμπνέει ένας προπονητής με ευρωπαϊκό βεληνεκές. Και τέλος πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ένα γήπεδο που είναι ταγμένο στον σκοπό του ΠΑΟΚ. Ας επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε αυτόν τον αντίπαλο πριν συζητήσουμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ!
- Το μήνυμα του Γιάρεμτσουκ: «Χαρούμενος που παίζω μπροστά σε αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Νίκησε τη Χάιντουκ με γκολ του Βλαστού στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του
