Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού: Με στρίψιμο νομίσματος η 8η θέση σε τελικό!
Φοβερό σκηνικό στα 60μ εμπόδια των ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς η τελευταία θέση για τον τελικό κρίθηκε με στρίψιμο του νομίσματος ανάμεσα σε δύο αθλητές που είχαν τον ίδιο χρόνο στα ημιτελικά.
Φοβερό σκηνικό στην τελευταία μέρα του παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου. Για πρώτη φορά στην ιστορία του «βασιλιά των σπορ» η πρόκριση σε τελικό αγωνίσματος κρίθηκε με πέταγμα νομίσματος, δηλαδή με κλήρωση!
Ο Βρετανός Κινγκ και ο Νομότο από την Ιαπωνία τερμάτισαν στα ημιτελικά των 60 μ. με εμπόδια με τον ίδιο χρόνο, 7.57, όπως έδειξε και η ανάλυση του φώτο φίνις. Στη συμπλήρωση των 8 φιναλίστ του τελικού είχαν δικαίωμα να είναι και οι δύο με βάση την επίδοσή τους, όμως τελικός με… 9 συμμετοχές, δεν μπορεί να υπάρξει.
Έτσι οι διοργανωτές…έστριψαν νόμισμα για τον 8ο αθλητή, παρουσία εκπροσώπων από τις αποστολές και των δύο χωρών και ο τυχερός ήταν ο Κινγκ.
Και ισοφάριση παγκοσμίου ρεκόρ στα ημιτελικά
Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο ιδιαίτερο γεγονός στα 60μ. εμπόδια καθώς ο Γκραντ Χόλογουει ισοφάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα. Στην ημιτελική σειρά του έκανε χρόνο 7.29
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
