Φενέρμπαχτσε: Με Βέσελι και Χένρι στον «τελικό» κόντρα στην Μπασκόνια
Την απέλπιδα προσπάθεια για πρόκριση στην 8άδα κάνει η Φενέρμπαχτσε, που θα έχει στη 12άδα μετά από καιρό τους Βέσελι και Χένρι.
Η Μπασκόνια υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (στις 21:30) σε ένα παιχνίδι πολύ κομβικό και για τις δύο ομάδες, αναφορικά με τις ελπίδες τους για είσοδο στα playoffs.
Οι Τούρκοι θα παρατάξουν όλα τα «όπλα» τους στο παρκέ, αφού τόσο ο Βέσελι (λείπει από τέλη Δεκέμβρη) όσο και ο Χένρι (απών από αρχές Φεβρουαρίου) θα αγωνιστούν κανονικά.
Και οι δύο τέθηκαν στη διάθεση του Τζόρτζεβιτς, με τη Φενέρ να έχει υποχρέωση νίκης, αφού αυτήν τη στιγμή μετράει ρεκόρ 9-13 και βρίσκεται 11η, τρεις θέσεις μακριά από την 8άδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Euroleague: Δεδομένα τρίτος με 3/3 ο Ολυμπιακός, αποφεύγει την Εφές – Οι υποψήφιοι αντίπαλοί του στα πλέι οφ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
