Basket League: Σε Ρόδο και Θεσσαλονίκη οι «μάχες» για πλάσαρισμα στα playoffs
Μετά τη… μάχη της παραμονής που είδαμε χθες σε Πάτρα και Νίκαια, η 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.
Στις 17:00 το απόγευμα η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, Κολοσσός Ρόδου (10-6), υποδέχεται την ΑΕΚ (8-9) σε ένα παιχνίδι κομβικό για την κατάταξη των playoffs. H Ένωση με νέο προπονητή τον Κούρο Σεγκούρα, καλείται να συσπειρωθεί και να υπερνικήσει άλλη μία φορά τα γνωστά της προβλήματα (Ανγκόλα), απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει δεύτερη νίκη απέναντί της στη σεζόν.
Λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Άρης (7-10) θα υποδεχθεί τον Προμηθέα (10-4) στο «Nick Galis Hall» χωρίς τους Χάνλαν, Σιδηροηλία και τις γνωστές απουσίες των Κέλι και Σχίζα. Οι Πατρινοί προέρχονται από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό τους μεσοβδόμαδα, μετά την ήττα από τη Βίρτους και θέλουν να κάνουν μία νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά τετράδας, αφού έχουν να δώσουν αρκετά παιχνίδια τα οποία αναβλήθηκαν ένεκα κορωνοϊού.
Το πρόγραμμα της Basket League
- 17:00 Κολοσσός – ΑΕΚ (ΕΡΤ3)
- 20:00 Άρης – Προμηθέας (ΕΡΤ3)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας Παρασκήνιο: Συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στο Μπράιτον
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Πως ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Ρεμπρόφ
- Ηρακλής: Πως γύρισε η ιστορία και πάει τελικά για τη «βόμβα» με Ματσάρι
- Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε σοβαρά - Πως έγινε το ατύχημα, είναι όλοι σοκαρισμένοι (vid)
