Miami Open: Προχωράει η Οζάκα, έμαθε αντίπαλο ο Μεντβέντεφ
Συνεχίζει ακάθεκτη η Ναόμι Οζάκα την πορεία της στο Miami Masters, επικρατώντας της Άλισον Ρίσκε με 2-0 σετ.
Η Γιαπωνέζα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη φιναλίστ του Australian Open, Ντανιέλ Κόλινς, αφού πρώτα κέρδισε εύκολα 6-3, 6-4 της Ρίσκε. Η Οζάκα ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εκτός κορτ και την έχουν κρατήσει στο Νο77 κόσμου.
Στο ταμπλό των ανδρών ο Χούμπερ Χούρκατς συνεχίζει στον δρόμο της υπεράσπισης, αποκλείοντας τον Ασλάν Καράτσεφ με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 6-3). Στον γύρο των «16» θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Λόιντ Χάρις ή τον Γιοσιχίτο Νισιόκα.
Τέλος ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα βρει απέναντί του στον γύρο των «16» τον Μπρούκσμπι, αφού ο Αμερικανός βρήκε τρόπο να ανατρέψει το εις βάρος του 0-4 στο 3ο σετ και να επικρατήσει με 6-3, 5-7, 6-4.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
