Γ΄Εθνική: O Μακεδονικός πέρασε 2-0 και από τα Γιαννιτσά που τέλειωσαν το ματς με 8 παίκτες
Ο Μακεδονικός δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε νικηφόρα 2-0 από τα Γιαννιτσά και δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος κράτησε τη διαφορά στο +2 από την Κοζάνη που επιβλήθηκε 1-0 στους Αμπελοκήπους του Ηρακλή.
Τα γκολ για τους «πράσινους» πέτυχαν οι Τοπούζης (64΄πεν.) και Λάλκοβιτς (90+2΄). Τα Γιαννιτσά ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με οκτώ παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Πρέτσι (55΄) Σαμαράς (78΄) και Μπαμπαλής (90+3΄).
Στο 66΄ σημειώθηκε πεντάλεπτη διακοπή, καθώς οι άνθρωποι των Γιαννιτσών μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή για την απόφασή του να μην καταλογίσει πέναλτι.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής:
2ος όμιλος – 20ή αγωνιστική
ΟΦΑΜ-Ποσειδώνας Μηχανιώνας 2-3
Θύελλα Σαρακηνών-Μεγ. Αλέξανδρος Τρικάλων 2-1
ΑΕΠ Κοζάνης-ΑΕ Λευκίμμης 1-0
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης-Εδεσσαϊκός 1-1
ΑΣ Γιαννιτσά-Μακεδονικός 0-2
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Κοζάνη 0-1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
