Στοίχημα: Χρυσές ισοπαλίες σε La Liga και Κύπελλο Αγγλίας

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για τα ντέρμπι σε La Liga, FA Cup και Ligue1 

Να περάσουμε να δούμε τις προτάσεις μας και τις επιλογές μας από άλλα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Θα ξεκινήσουμε με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ ανάμεσα στην Τσέλσι και την Κρίσταλ Πάλας. Λονδρέζικο ντέρμπι για μια θέση στον τελικό του ιστορικού θεσμού. Οι Μπλε προέρχονται από τη σπουδαία προσπάθεια για ανατροπή επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, που δεν στέφθηκε με επιτυχία. Μοναδικός εφικτός στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου. Η Κρίσταλ Πάλας θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στον τελικό. Επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Συνέχεια με Ισπανική La Liga και το ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Αήττητοι στο Σάντσες Πιθχουάν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν έχουν εξασφαλίσει την είσοδο στις θέσεις του επόμενου Champions League. Η Ρεάλ έχει διαφορά ασφαλείας και το μόνο που απομένει είναι η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Προέρχεται από την επαναληπτική ματσάρα με την Τσέλσι για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Η τριάδα μας θα συμπληρωθεί με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο στο μεγάλο Γαλλικό ντέρμπι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να φιλοξενεί την Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League επί του ΠΑΟΚ και μετράνε οκτώ συνεχόμενες νίκες. Η Παρί οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, διατηρώντας την απόσταση από τους υπόλοιπους διώκτες. Δεν θα παραδοθούν εύκολα οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διανύουν και εκπληκτική φόρμα.

18:30 Τσέλσι – Κρίσταλ Π. Χ ΗΜ. (2.30)

21:45 Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ Χ ΗΜ. (2.75)

22:00 Σεβίλλη – Ρεάλ Μ. Χ (3.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News