Premier League: Γκέλα της Τότεναμ με την Μπέρνλι - Νίκη μετά από πέντε ματς με τεσσάρα για την Πάλας

Ακόμη ένα «φιάσκο» για την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, που μετά την τεράστια νίκη με 3-2 μέσα στο «Έτιχαντ» επί της Μάντσεστερ Σίτι, ηττήθηκε στην έδρα της Μπέρνλι με 1-0 πετώντας την ευκαιρία της να μπει έστω και προσωρινά στην εξάδα. Στις νίκες επέστρεψε η Κρίσταλ Πάλας, που κέρδισε με 4-1 στην έδρα της Γουότφορντ.

Η Τότεναμ δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση απέναντι στους «Κλάρετς», οι οποίοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι για να πλησιάσουν την «έξοδο» από την επικίνδυνη ζώνη. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Σον Ντάις πέτυχε ο Μπεν Μι στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, ναι μεν κόντρα στην ροή του αγώνα, όχι όμως πως και η Τότεναμ ήταν πολύ καλύτερη μέχρι εκείνο το σημείο, απλώς είχε μία ανούσια κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μετά το γκολ που δέχθηκαν τα «σπιρούνια» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να πιέσουν την Μπέρνλι για την ισοφάριση με αποτέλεσμα αυτή να πάρει πιο άνετα απ’ ότι περίμενε τη νίκη.

Ενδεκάδες:

Μπέρνλι (πρ. Σον Ντάις): Πόουπ, Ταρκόφσκι, Μι, Ρόμπερτς, Πίτερς, Κορκ, Μπράουνχιλ, Λένον, ΜακΝέιλ, Ροντρίγκες, Βέγκχορστ (88′ Μπαρνς)

Τότεναμ (πρ. Αντόνιο Κόντε): Λιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον (65′ Μόουρα), Σεσενιόν (79′ Μπέργκβαϊν), Μπεντακούρ (46′ Γουίνκς), Χόιμπιεργκ, Κουλουσέφσκι, Σον, Κέιν 

Νίκη μετά από πέντε ματς με διπλό στην Γουότφορντ για την Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε μεγάλη νίκη με 4-1 στην έδρα της Γουότφορντ επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά από πέντε σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες. Ο Ματετά άνοιξε το σκορ για τους «αετούς» στο 15ο λεπτό, με τον Σισοκό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια μόλις τρία λεπτά αργότερα. Ο εκπληκτικός φέτος Γκάλαγκερ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Πάλας στο 42ο λεπτό κάνοντας το 1-2. Το παιχνίδι για τους «αετούς» του Πατρίκ Βιεϊρά καθάρισε ο Γουίλφριντ Ζαχά με δύο τέρματα που σημείωσε στο 85ο και στο 90ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Αυτή η νίκη έφερε 11η την Κρίσταλ Πάλας με 29 βαθμούς και άφησε 19η την Γουότφορντ του Ρόι Χόντσον με 18 βαθμούς.

Ενδεκάδες:

Γουότφορντ (πρ. Ρόι Χόντσον): Φόστερ, Κάθκαρτ, Σαμίρ, Κίκο, Καμαρά, Σισοκό, Λουζά, Κλέβερλι (71′ Καγιέμπε), Σαρ, Ντένις, Κινγκ (51′ Κούτσο)

Κρίσταλ Πάλας (πρ. Πατρίκ Βιεϊρά): Μπάτλαντ, Άντερσεν, Γκουεΐ, Κλάιν, Μίτσελ, Γκάλαγκερ, Κουγιατέ, Χιούζ (80′ ΜακΆρθουρ), Ολίσε (73′ Τζ.Αγιού), Ζαχά, Ματετά (90+2′ Εντουάρντ)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News