ΑΛΙΤΣΕ ΚΑΜΠΕΛΟ: Το πανέμορφο μοντέλο και σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα

Η Αλίτσε Καμπέλο είναι η γοητευτική σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα και ξέρει να εντυπωσιάζει τόσο για την ομορφιά της όσο και για τις φωτογραφίες της!

Το μοντέλο Αλίτσε Καμπέλο γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1995, είναι 26 ετών και κατάγεται από την Ιταλία. Είναι μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, αλλά οι δραστηριότητές της δεν περιορίζονται μόνο σε αυτούς τους τομείς, καθώς μπορεί να θεωρηθεί και ως influencer στα social media.

Έχει υπάρξει μοντέλο για μάρκες όπως οι CHANEL, Emilio Pucci, Dior, Dolce&Gabbana, Missoni, House of CB, Nicla, Gucci, NETIQUETTE, H&M και Patek Philippe.

Λειτουργεί επίσης ως αντιπρόσωπος επωνυμίας για τις Unisa Eropa, Alauni, Balenciaga, Nohow, Ray-Ban, HelloBody Italia, Alexander McQueen, Levi’s, Adidas Originals, Virgin Active Italia, Polo Ralph Lauren, Hide&Jack και Alfieri & St. John.

Όσον αφορά την γνωριμία της με τον Μοράτα, η ίδια αποκάλυψε πως εκείνος της έστελνε μηνύματα μετά τη νίκη του στο Τορίνο.

Η Αλίτσε παραδέχεται ότι αρχικά αγνόησε τα μηνύματά του χωρίς να συνειδητοποιήσει ποιος ήταν. Σε συνέντευξή της, δήλωσε ότι ρώτησε για εκείνη αφού είδε μια φωτογραφία της. Δεδομένου ότι ο επιθετικός και το μοντέλο δεν είχαν κανένα κοινό ή κοινούς φίλους, ο ποδοσφαιριστής κατέφυγε στο Instagram.

Ώσπου τελικά, οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020 με μια εντυπωσιακή δεξίωση. Έχουν αποκτήσει δίδυμα, τον Λεονάρντο και τον Αλεσάντρο, και τον Νοέμβριο του 2020 απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, τον Εντοάρντο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News