Δίκη Ράιαν Γκιγκς: «Ήθελε συνέχεια σεξ, μου έριξε κουτουλιά και με πέταξε γυμνή!»

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ξεκίνησε η δική του Ράιαν Γκιγκς με τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του εις βάρος του μεγάλου άσσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σοκάρουν!

Αντιμέτωπος με σοβαρές καταγγελίες βρίσκεται ο Ράιαν Γκιγκς, καθώς η πρώην σύντροφός του, τον κατηγορεί για σωματική και ψυχολογική βία.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Γκρέβιλ έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία από τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους, με τον Γκιγκς να κάθεται στο εδώλιο του δικαστηρίου Minshull Street Crown Court στο Μάντσεστερ για την πρώτη ακροαματική διαδικασία.

Η πρώην σύντροφός του Ουαλού τον κατηγόρησε πως την φερόταν σαν υπηρέτρια, ενώ τόνισε πως είχε επιτεθεί και στην αδερφή της.

«Ήθελε να κάνει σεξ όλη την ώρα. Δεν αναγκαζόταν, απλά το έκανε για να μου τη σπάσει. Μου έστελνε σεξουαλικά μηνύματα. Ακόμα κι όταν δεν μιλούσαμε, έστελνε μηνύματα ή φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου. Με απατούσε με οκτώ γυναίκες! 

Λάμβανα συνεχώς υβριστικά μηνύματα. Ήταν ένας κύκλος κακοποίησης και μετά σιωπής. Με έκανε να νιώσω ότι απειλείται η δουλειά μου. Ανησυχούσα τόσο πολύ ότι θα κατέστρεφε την καριέρα μου. Τότε έμαθα ότι είχε σε σχέση όλο το διάστημα.

Ήρθε και κάναμε σεξ. Ένιωθα ότι με χρησιμοποιούσε όλη την ώρα. Απαιτούσε σεξ κάθε δεύτερη μέρα. Ήταν σαν να ήμουν υπηρέτρια, σαν να ήμουν μέλος του προσωπικού του».

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε πως της έριξε κουτουλιά, ενώ την πέταξε γυμνή ένα βράδυ, έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News