Ολυμπιακός: Ρόστερ έχεις... γράμμα από τον Μίτσελ

Προπόνηση Μίτσελ
eurokinissi

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ δείχνει να… παγώνει προς το παρόν τα περαιτέρω κοψίματα από το ρόστερ του Ολυμπιακού και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει μεγάλο ροτέισον από παιχνίδι σε παιχνίδι για να παίζουν όλοι.

Στην παρουσίασή του ο Μίτσελ δήλωσε ότι θέλει 24 παίκτες συν τους τερματοφύλακες για να δουλεύει καθημερινά δίχως πρόβλημα στο Ρέντη. Και όταν το έλεγε ο Ολυμπιακός είχε 37 παίκτες και δεν είχαν αποκτηθεί οι Πασχαλάκης και Κασάμι. Λίγο μετά έκοψε από την πρώτη ομάδα τους Κούτρη, Ανδρούτσο και Λαλά.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς να συνεχίσει τα κοψίματα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση στην Cosmote tv με αφορμή το Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Όταν ρωτήθηκε αν έχει αποφασίσει για τους 24 παίκτες που θέλει στο ρόστερ έκανε λόγο για ευχάριστες εκπλήξεις από παίκτες που δουλεύουν καλά και άφησε ανοιχτό να κάνει σημαντικό ροτέισον από ματς σε ματς για να παίζουν όλοι!

«Πραγματικά δουλεύουμε πάρα πολύ καλά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε μια ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές που πραγματικά μας έχουν εκπλήξει θετικά και δουλεύουν πολύ καλά. ‘Έτσι θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για να δουλεύουμε με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αποδείξει πως σέβονται όλες τις αποφάσεις μου και έχουν δεσμευτεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσουμε», είπε ο Μίτσελ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι φυσικά ότι στην πρώτη του αποστολή σ’ αυτή τη 2η θητεία του στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ συμπεριέλαβε και τους Αμπουμπακάρ και Αγκιμπού Καμαρά που έδειχναν… μετέωροι στο ρόστερ ενώ άξια αναφοράς είναι και η παρουσία του Βρουσάι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News