Ολυμπιακός: Χάμες και Χουάνγκ τρέχουν για να προλάβουν την ΑΕΚ

Χάμες Ροντρίγκες Ινμπόμ Χουάνγκ
eurokinissi

Με ενοχλήσεις από τον αγώνα της Τούμπας επέστρεψαν Χάμες Ροντρίγκες και Ινμπόμ Χουάνγκ και… τρέχουν για να προλάβουν τον αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από την Τούμπα ο Χάμες Ροντρίγκες. Αρχικά φάνηκε να μην υπάρχει ανησυχία στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στην Opap Arena. Οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο, όμως, μοιάζουν ικανές να κρατήσουν τον 31χρονο επιτελικό μέσο εκτός από τον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την Ένωση.

Μέρα με τη μέρα θα κρίνεται η συμμετοχή του Κολομβιανού άσου, που αν δεν καταφέρει να παίξει θα είναι μία πολύ σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι πολύ πιθανή η επανενεργοποίηση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος την Κυριακή έμεινε εκτός 20άδας.

Πρόβλημα, ωστόσο, προέκυψε και με τον Ινμπομ Χουάνγκ από το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο με αποτέλεσμα να κουτσαίνει και να μην μπορεί να πατήσει καλά το πόδι του. Δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (6/2), κάτι που σημαίνει πως και η δική του συμμετοχή είναι αμφίβολη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News