Ολυμπιακός: Μια 11άδα γεμάτη διλήμματα έχει ο Μίτσελ για Λαμία

Ραμόν Χάμες
eurokinissi

Ο κόουτς των Πειραιωτών προβληματίζεται για το αριστερό άκρο, το 6άρι, έναν στόπερ και όχι μόνο.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα δύσκολο και επίσης κρίσιμο ματς σήμερα Κυριακή (19/2 – 16:00) στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομώνυμη ομάδα για τη  Super League.

Είναι ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλος θα προβάλλει τη μέγιστη δυνατή αντίσταση και οι ερυθρόλευκοι το γνωρίζουν πολύ καλά. Ο Μίτσελ που είναι και ο αρμόδιος για την 11άδα προβληματίζεται πολύ για το ποιούς αρχικούς 11 θα παρατάξει.

Το κακό για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι αρκετά από τα «βαριά» χαρτιά του (π.χ. Μπιέλ και Χάμες) δεν προπονήθηκαν στο φουλ τις προηγούμενες μέρες λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Γι’ αυτό και μέχρι την τελευταία προπόνηση (18/2) που έγινε το Σάββατο ο Μίτσελ επεξεργάζονταν στο μυαλό του διάφορα πλάνα ενώ κατάλαβε ότι είναι απαραίτητο να αφήσει εκτός αποστολής τον Κολομβιανό για προφύλαξη και να μη χειροτερέψει το σφίξιμο στη γάμπα.

Και θα τα επεξεργάζεται μέχρι και λίγο πριν από τη σέντρα του ματς. Ένα από τα μεγάλα διλήμματα είναι το Ραμόν ή Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σκεπτικός είναι και για το ποιός θα παίξει δίπλα στον Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας.

Το ίδιο ισχύει και για τον παρτενέρ του Ινμπόμ στη μεσαία γραμμή αφού ως γνωστόν είναι τιμωρημένος ο Εμβιλά και δεν θα αγωνιστεί. Οι Κασάμι και Σαμασέκου διεκδικούν τη θέση του 6αριού. Φορ λογικά θα είναι ο Μπακαμπού και μένει να φανεί ποιοί τρεις θα παίξουν πίσω του.

Ο Κανός φέρεται να είναι σίγουρος για 11άδα ενώ πολλές πιθανότητες πια έχουν και οι Φορτούνης και Γκάρι. Ο Μπιέλ, λόγω των ενοχλήσεών του, ίσως προφυλαχθεί επίσης και μείνει στον πάγκο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News