Ολυμπιακός: Για τα 13 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ηγεσία - «Γέμισε χρυσές σελίδες την ασύγκριτη ιστορία μας»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την συνεισφορά του ως ιδιοκτήτης στον σύλλογο, για τα 13 χρόνια της «χρυσής» περιόδου.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπλήρωσε 13 χρόνια στο τιμόνι του Ολυμπιακού, από τότε που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ, γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας.
Ο σύλλογος τον ευχαρίστησε για τη συνεισφορά του με μία ανάρτηση στα social media, για την περίοδο που βρίσκεται ως διοικητικός ηγέτης στο κλαμπ.
Από το 2010 όταν και ανέλαβε την τύχη της ομάδας, ο Ολυμπιακός κατέκτησε 14 εγχώριους τίτλους με 10 πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλά, ενώ διέγραψε και εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη.
«2010-2023: 13 χρόνια γεμάτα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μεγαλείο, αμέτρητους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια περίοδος που γεμίζει χρυσές σελίδες την ασύγκριτη ιστορία μας και μας γεμίζει ευθύνη, αλλά και δύναμη να σηκώσουμε την Ερυθρόλευκη σημαία ακόμα ψηλότερα! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
