Λαπόρτα: «Απέχουμε οικονομικά με τον Μίροτιτς»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζούαν Λαπόρτα, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του πως η οικονομική διαφορά της ομάδας με τον Νίκολα Μίροτιτς είναι σημαντική, αλλά τονίζει την αισιοδοξία του για την εξεύρεση λύσης.

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος  θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς. Όμως για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να μπει σε συζητήσεις μαζί του, θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του όμως σήμερα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, τόνισε ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία με τον παίκτη για τη λύση του συμβολαίου του, καθώς αυτός φαίνεται να αξιώνει όλο το ποσό και για τα επόμενα δύο χρόνια, που ανέρχεται σε 22 εκατομμύρια ευρώ.

«Πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και χωρίς να έχει μπάτζετ 40 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή απέχουμε πολύ οικονομικά με τον Μίροτιτς, αλλά θα δούμε πώς θα λύσουμε το θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαπόρτα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Καταλονίας, αναφέρθηκε και στην λύση της συνεργασίας με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, για τον οποίο τόνισε ότι ήταν ο πλέον ακριβοπληρωμένος προπονητής της Ευρώπης, αλλά από το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων κατάλαβαν οι δύο πλευρές ότι δεν υπήρχε πεδίο σύμπλευσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News