Νέα Φιλαδέλφεια: Χάος στα social media με ομολογίες φερόμενων δραστών - Καμαρώνουν για την επίθεση

Σοκάρουν τα μηνύματα φερόμενων δραστών στα social media, που παραδέχονται πως το βράδυ της Δευτέρας (7/8) βρίσκονταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και καμαρώνουν για τη δράση τους.

Χάος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα social media, με οπαδούς διαφόρων ομάδων να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του Μιχάλη Κατσούρη, αλλά και των ηθικών αυτουργών της επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πολλά όμως από τα μηνύματα προκαλούν αποτροπιασμό, με αρκετούς χρήστες, να υπερηφανεύονται για την επίθεση, με συνομιλίες φερόμενων δραστών σε φόρουμ.

Σε κάποια από τα μηνύματα και τα σχόλια, φίλαθλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και μάλιστα ψάχνουν τρόπο έτσι ώστε να παραδώσουν στις εισαγγελικές αρχές υλικό από οπαδούς του Παναθηναϊκού, που παραδέχονται ότι συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια, το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Οι ομολογίες σοκάρουν, με κάποιον να παραδέχεται πως εκείνο το βράδυ, βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος «Φυσικά και ήμουν. Με τα αδέρφια μας τους Κροάτες σκάσαμε μύτη και σας γλεντήσαμε».

Σε άλλες συνομιλίες, ένας χούλιγκαν σχολιάζει το θάνατο του φίλου της ΑΕΚ «Τί με νοιάζει; Ένας Αεκτζής λιγότερος».

Άλλοι καλούν σε «πόλεμο», ζητώντας εκδίκηση για τα όσα έγιναν έξω από την ΟΠΑΠ Αrena και άλλοι που υπόσχονται πως θα δοθούν αντίστοιχες απαντήσεις.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News