Προπονητής Τρινιντάντ και Τομπάκο: «Η απουσία Λιβάι Γκαρσία ήταν κομβική για εμάς»

ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ
EUROKINISSI

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Τρινιντάντ και Τομπάκο, Ανγκους Άντονι Ίβι, μετά τη νίκη επί των ΗΠΑ με 2-1 που δεν ήταν αρκετή για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του στην επόμενη φάση των προκριματικών της Βορείου Αμερικής, χαρακτήρισε κομβική την απώλεια του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει στην Ελλάδα εσπευσμένα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ένα πρόβλημα που είχε ξεκινήσει να τον ταλαιπωρεί μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τη χώρα του στη ρεβάνς του 3-0 από το οποίο το Τρινιντάντ και Τομπάκο είχε χάσει στο Τέξας.

Μετά το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης με τις ΗΠΑ, ο προπονητής Ανγκους Αντονι Ιβι, στις δηλώσεις του έκανε ειδική αναφορά στο παίκτη λέγοντας: «Ο Λιβάι ήταν μία κομβική απώλεια για μας σ’ αυτό το ματς. Αν ήταν μέρος αυτού του παιχνιδιού, με τον ρυθμό, τη δύναμη και την εμπειρία του, ίσως να μας έδινε κάποιες πιθανότητες περισσότερες να πάρουμε το ματς με μεγαλύτερο σκορ. Το να είναι εδώ ο Λιβάι και στα αποδυτήρια της ομάδας και με την εμπειρία του βοηθάει την ομάδα, θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε στα αποδυτήρια».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News