Παναθηναϊκός: Η επιβεβαίωση του Τερίμ και ποιοι θα είναι οι βοηθοί του

Παναθηναϊκός: Η επιβεβαίωση του Τερίμ και ποιοι θα είναι οι βοηθοί του

Ο Φατίχ Τερίμ αναφέρθηκε στην συμφωνία που έχει πλέον με τον Παναθηναϊκό, ενώ στην Τουρκία αναφέρονται και στους βοηθούς που θα φέρει μαζί του στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αλλαγή – σοκ στην τεχνική του ηγεσία καθώς ο Φατίχ Τερίμ θα πάρει την θέση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κάτι που δεν φαινόταν από το πουθενά πως θα συμβεί, αφού ο Παναθηναϊκός έδειχνε να στηρίζει απόλυτα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο πήρε την απόφαση να λύσει την συνεργασία με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και να έγιναν γνωστές από την Τουρκία.

Μάλιστα ο Φατίχ Τερίμ επιβεβαίωσε πως ήρθε σε συμφωνία.

«Ναι είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω στην Αθήνα αύριο το πρωί. Θα κάνω το απόγευμα προπόνηση», είπε ο έμπειρος προπονητής με δήλωσή του στην εφημερίδα «Hurriyet».

Μάλιστα αναφέρονται στην Τουρκία και στους βοηθούς που θα έχει ο Φατίχ Τερίμ.

Πρόκειται για τον Νεσάτι Ατές, ο οποίος έχει αποτελέσει βοηθό του κατά το παρελθόν, ενώ έχει εργαστεί και στο τμήμα ανάπτυξης της Γαλατασαράι.

Στο επιτελείο θα βρεθούν επίσης οι Μερτ Τσετίν, ο οποίος εργαζόταν από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι και τον Γενάρη του 2022 ως βοηθός του, έχοντας και τον παράλληλο ρόλο του μεταφραστή, ενώ το τιμ θα συμπληρώσει ο Σουκρού Χανεντάρ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News